Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Se Sonic & All-Stars Racing Transformed til mobilerne her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega har efter noget ventetid endelig udsendt Sonic & All-Stars Racing Transformed til mobiler. Hvis du vil se, hvordan racing-spillet gør sig ud på de mindre enheder kan du både se en trailer og nogle af redaktionens billeder fra iPad Mini Retina herunder.

Atter engang skal du ræse om førstepladsen både til lands, til vands og i luften. Vores indtryk er at mobiludgaven af spillet bevarer gameplayet og de mange baner, men som forventet ofrer en smule på omgivelsernes detaljegrad. Mængden af karakterer er ligeledes skåret ned, til gengæld kan mobilspillerne se frem til selskab af Ralph eller Vilde Rolf, som han hedder på dansk. Der bydes stadig på både singleplayer og multiplayer (sidstnævnte med et til fire spillere).

Sonic & All-Stars Racing Transformed kan hentes for omkring 30 kroner på Android og iOS, men benytter samtidig en mulighed for at åbne hele spillet for yderligere DKK 65. Ellers skal man som spiller kæmpe sig vej og samle nok ringe eller leve med færre sværhedsgrader.

Til en samlet pris på under hundrede kroner for en mobil udgave, der er tro mod originalen, er vi villige til at acceptere dette, men nogle af jer, er måske uenige.

For flere tanker omkring freemium og de stadig mere udviskede grænser mellem denne betegnelse og fuldprisspil kan du læse med her.

Sonic & All-Stars Racing Transformed
Sonic & All-Stars Racing Transformed
HQ

Relaterede tekster

5
Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Sumo Digital afslørede ved en lukket præsentation for nyligt, at de var fuld sving med arbejdet på et hidtil uannonceret karting-spil. Rygterne begyndte i den forbindelse...

7
Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

NYHED. Skrevet af Lee West

På gårsdagens Nintendo Direct fik vi to Sonic-annonceringer til Nintendos Wii U. Det ene var en samling minispil med Mario & Sonic, det andet var Sonic: Lost World et...Indlæser mere indhold