Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken Hybrid

Se starten af Tekken-filmen

Første syv minutter lagt på nettet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I næste uge udkommer Tekken Hybrid, pakken der både indeholder en HD-opdatering af det gamle PS2-spil Tekken Tag Tournament, en prolog-udgave af Tekken Tag Tournament 2, samt animationsfilmen Tekken: Blood Vengeance på blu-ray.

Og er du i tvivl om hvorvidt den er værd at se, så er der hjælp at hente. Namco har nemlig lagt de første syv minutter af filmen på YouTube i en begrænset periode, så du kan få et smugkig. Klippet forsvinder igen den 25. november, siger de.

Skal du have Tekken Hybrid?

Tekken Hybrid

Relaterede tekster

Tekken HybridScore

Tekken Hybrid

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med Tekken Hybrid får du både film, klassisk spil og en smagsprøve på fremtiden i en pakke - men formår det at byde på noget spændende for andre end de dedikerede fans?

Lynkig: Tekken Hybrid

Lynkig: Tekken Hybrid

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Tre Tekken-produkter i en pakke: noget nyt, noget gammelt og noget i en helt anden boldgade. Vi lynkigger på det kommende Tekken Hybrid.Indlæser mere indhold