Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Space Marine II

Se Titus save sig igennem Tyranid-horden i nyt Warhammer 40,000: Space Marine 2 gameplay

Action-spillet har stadig ingen konkret udgivelsesdato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens vi stadig venter på, at Focus Entertainment og Saber Interactive fortæller os, præcis hvilken dato vi kan få fingrene i Warhammer 40,000: Space Marine II, så blev der som del af Focus Entertainments Gameplay Showcase vist en masse nyt gameplay til actionefterfølgeren.

I dette gameplay ser vi Titus rejse rundt på planeten Avarax med sine Ultramarine-brødre Chairon og Gadriel og samarbejde om at slå Tyranid-horden tilbage og hjælpe deres imperium med at vinde krigen.

Tjek selv gameplay-videoen ud nedenfor for at se, om det rå actionspil er noget for dig. Her på redaktionen synes vi, at spillet ser ganske lovende ud. Warhammer 40,000: Space Marine II står til at udkomme på PC, PS5 og Xbox Series S/X en gang i den nærmeste fremtid.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold