Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Se vores anden video og vind en New 3DS XL-konsol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Video 2: Hvad gør Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia ganske særligt?
I denne video kigger vi nærmere på alt det der gør Echoes ganske særligt, samt hvad du kan forvente hvis du er fan af serien, og ønsker at opleve dette nye kapitel.
Hvilket Fire Emblem-spil er din favorit?

HQ

Video 1: Hvad er Fire Emblem egentlig?
I denne første video kigger vi nærmere på seriens komplicerede vej imod successens tinder, og præcis hvad du strukturelt kan forvente, hvis du har overvejet at prøve serien af.
Hvornår debuterede Fire Emblem-serien egentlig?

HQ

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia er ikke en traditionel Fire Emblem-titel, men alligevel har dette ventede spil fået til opgave at runde seriens æra på 3DS-konsollens med stor fanfare, inden udvikleren Intelligent Systems for alvor begynder at bruge Switch som deres primære platform.

Vi her på Gamereactor vil fejre spillets ankomst, og det gør vi ved at producere to videoer, hvor vi forklarer lidt om serien og spillet i sig selv. Derudover har vi også en fed præmie, som fungerer som en fantastisk undskyldning for endelige at hoppe om bord på Fire Emblem-vognen, en særlig Fire Emblem Echoes 3DS-konsol.

Det eneste du skal gøre for at vinde er at svare på de spørgsmål der offentliggøres sammen de to videoer, og så kan det meget vel være at du kan løbe afsted med en New 3DS XL-konsol og et eksemplar af Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Svaret på det første, ovenstående spørgsmål finder du inde i videoen. Læg din besvarelse i kommentarfeltet.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Relaterede teksterIndlæser mere indhold