Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Se vores nyeste episode af esports round-up

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver uge bringer Gamereactor og Coca Cola Zero Sugar de største nyheder fra eSports-scenen. Der er resultater fra netop afholdte turneringer, interviews og det hele er pakket ind i en lille spiselig pakke.

I denne uges episode interviewer vi blandt andet vinderen af Heartstone Championship Tour (HCT) Tom60229, og bringer en masse CS:GO nyheder, samt endnu et godt resultat for Team Liquid i Dota 2. God fornøjelse.

HQ
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...

0
Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

Ny udvidelse til Hearthstone annonceret

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Blizzard har løftet sløret for endnu en udvidelse til Hearthstone: Heroes of Warcraft, og denne gang er der tale om Madness at the Darmoon Faire. Som navnet indikerer,...Indlæser mere indhold