Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves får snart Easy Anti-Cheat i ny opdatering

Den nye opdatering vil også tillade spillere at spille i en Safer Seas mode uden et abonnement til Xbox Game Pass.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rare har annonceret, at Sea of Thieves vil få indbygget Easy Anti-Cheat fra Epic Games i en mid-season opdatering meget snart. Easy Anti-Cheat bliver i dag brugt i spil som Apex Legends og Fortnite.

Sammen med tilføjelsen af Easy Anti-Cheat, har Rare også meddelt, at opdateringen vil tillade at Sea of Thieves spillere kan spille i en Safer Seas mode, uden at have et abonnement til Xbox Game Pass.

I Safer Seas er spillets multiplayer-features slået fra og man er dermed ikke i fare for at blive angrebet af andre pirater på det åbne hav. I Safer Seas har man så hele spillets map for sig selv som man i ro og mag kan udforske og opleve - prisen er færre rewards undervejs. Det er i princippet en chill singleplayer del kan man vel næsten sige.

Den kommende PlayStation 5 version af Sea of Thieves lander den 30. april og vil også indeholde Safer Seas moden, der heller ikke kræver et abonnement til PlayStation Plus. Vil man spille på spillets almindelige servere, kræves der som tidligere et abonnement til henholdsvis Xbox Game Pass og PlayStation Plus.

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.Indlæser mere indhold