Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves passerer 30 millioner spillere

Spillets popularitet lader til at vokse stødt hvert år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under Microsofts Xbox/Bethesda showcase blev der også dedikeret et par minutter til Sea of Thieves, der naturligvis får en helt ny sæson, der sætter ekstra fokus på at skabe en større tilknytning til ens personlige skib.

Men det er ikke alt, for via den officielle hjemmeside er det blevet afsløret af udvikler Rare, at spillet har passeret 30 millioner spillere.

Det er en stigning på fem millioner siden sidste oktober, hvor de løftede sløret for at 25 millioner spillere har prøvet det. Der er derfor en Gold and Glory Weekend fra d. 17 juni, hvor du får dobbelt guld.

HQ
Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold