Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves topper pre-order listen på PlayStation Store

PlayStation fans venter spændt på Rares pirat-eventyr - det ligger foran både Dragon's Dogma 2 og Rise of the Ronin på pre-order listen på PlayStation Store.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sea of Thieves er som bekendt et af de fire spil, som Xbox har valgt at udgive på andre platforme (de tre andre er Pentiment, Hi-Fi Rush og Grounded) og Rare's multiplayer pirat-eventyr lander på PlayStation 5 den 30. april.

Det lader til at en del PlayStation fans ser frem til at kaste sig over Sea of Thieves, da spillet i øjeblikket ligger i toppen pre-order listen på PlayStation Store, hvor Sea of Thieves Premium Edition ligger foran både Dragon's Dogma 2, Rise of the Ronin og Star Wars Battlefront Classic Collection. Sea of Thieves Standard Edition ligger på en 3. plads på samme pre-order liste.

Sea of Thieves udkom til Xbox og PC i 2018 og er siden da løbende blevet opdateret med nyt indhold og justeringer af gameplayet. I den næste opdatering, som skulle være lige på trapperne, får spillet implementeret Easy Anti-Cheat og en Safer Seas mode, som i princippet er en simpel singleplayer del, hvor man ikke skal bekymre sig om at blive angrebet af andre pirater på det åbne hav.

Når Sea of Thieves lander til PlayStation 5 den 30. april, vil det være med fuld crossplay til både Xbox og PC.

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.Indlæser mere indhold