Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Adventure

Sega er interesseret i at lave et remake af Sonic Adventure

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været ganske mange spil med Sonic i hovedrollen der hverken har imponeret kritikere eller fans efterhånden, men et der blev taget særligt godt imod var Sonic Adventure på Dreamcast. Her var der tale om en 3D-platformer der høstede både flotte anmeldelser og solgte fortrinligt, og nu udtrykker Sega interesse i at bringe spillet tilbage.

I et interview med Retro Gamer fortæller Sonic-holdchefen Takashi Iizuka at de overvejer det.

"It was the first highspeed 3D action game that also featured a scenario highlighted with six different stories, the A-life Chao, six unique styles of gameplay - it is a unique game offering even 20 years after its release. At the time, it also wasn't just a solitary software release, it was the title to bring people to the Dreamcast and we were given the budget to make something to showcase the hardware. However, it was the very first 3D game that we worked on and looking at it now I can see the rough edges it has, which really makes me want to remake it again."

Ville du være interesseret i at remake af Sonic Adventure?

Sonic Adventure

Relaterede tekster

1
Sonic AdventureScore

Sonic Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Der er ingen tvivl om at Sonic er et at de bedste spil, der er lavet i lang tid. Det overstiger mine forventninger til maskinens formåen, og er et perfekt eksempel på at man sagtens kan konverterer et 2D spil til en 3D verden.

0
Sonic Adventure DX - nye screens

Sonic Adventure DX - nye screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der igen nye screens fra Sega’s optimerede udgave af det oprindelige Sonic Adventure, der tog Dreamcast med storm. Under navnet DX gemmer der sig et optimeret spil med flottere grafik og en del små overraskelser i posen.

0
Sonic Adventure DX på vej

Sonic Adventure DX på vej

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så har Sega udsendt de første screenshots fra deres seneste Sonic spil som forventet er op vej til GameCube. Under navnet Sonic Adventure DX gemmer der sig endnu et hæsblæsende spil der kan linkes med den kommende udgave til Game Boy Advance.Indlæser mere indhold