Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Judgment

SEGA fremviser nyt Yakuza-inspireret advokat-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ved Sonys relativt korte PlayStation LineUp Tour, tog Toshihiro Nagoshi fra SEGA overrasekende scenen, og fremviste et spritnyt action-spil, med arbejdstitlen Judge Eyes. Spillet kommer fra skaberne bag Yakuza-serien, og det sås tydeligt på det grafiske design.

Nagoshi selv har lagt vægt på, at spillet foregår som både et action- og et detektiv-spil, hvor man spiller en advokat for et mindre bureau, der skal bevise sin uskyld. Han fremhævede idéen bag, som stammende fra et ønske om at give en ordentligt lammer til alle de skurke, spillerne har oplevet i Ace Attorney-serien.

Judge Eyes har udgivelse på det asiatiske marked allerede i slutningen i 2018, hvorimod os i vesten må væbne os med tålmodighed til et tidspunkt i 2019. Indtil da, kan du kigge på afsløringsvideoen nedenfor.

Judgment
JudgmentJudgment
HQ

Relaterede tekster

3
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Folkene bag Yakuza giver os et anderledes spil der dog foregår i den samme verden. Er Judgment et kig værd?

0
Judgment er på vej til Xbox Game Pass

Judgment er på vej til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Da Yakuza: Like a Dragon dukkede op på Xbox Game Pass midt under Microsofts E3-præsentation, blev alle seriens hovedkapitler samlet på platformen. Men Sega og Microsoft...Indlæser mere indhold