Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Colours

Sega redder engelske pindsvin

Og gør Sonic-reklame på samme tid

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

50.000 pindsvin bliver hvert år kørt over i England, men det ønsker Sega at gøre noget ved og har derfor skabt et fodgængerfelt for de små dyr i London. En god gerning, og samtidigt en god reklame for at gøre opmærksom på Sonic der er i topform med Sonic Colours.

Ifølge Daily Mail har man således ladet pindsvinene bruge fodgængerfeltet, hvor de endda har fået hjælp af trafikpolitiet.

"Our hedgehogs had great fun ruling the roads for the day with the hedgehog crossing and it will hopefully encourage everyone to do their bit in helping the hedgehogs of Britain stick around for years to come," fortæller Trevor Smith.

Sonic Colours
Dagens "feal good" historie er hermed sikret.
Sonic Colours
Sonic's knapt så fjerne fætter?

Billederne er fra Daily Mail

Relaterede tekster

3
Sonic ColoursScore

Sonic Colours

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sega er igen klar med et eventyr der lover at det blå pindsvin atter er i topform. I modsætning til tidligere forsøg er der dog meget der tyder på, at de denne gang har ret...Indlæser mere indhold