Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Sega vil opkøbe finske Rovio

Japanske Sega Sammy står klar med en større pose penge for skaberne af Angry Birds.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Wall Street Journal kan fortælle, at Sega Sammy (holdingselskabet bag blandt andet Sega) kan være tæt på at opkøbe finske Rovio, som er bedst kendt for Angry Birds spillene. Selskabet skulle stå klar med 1 milliard dollars og aftalen skulle efter planen blive lukket allerede i starten af næste uge. Rovio har tidligere været i forhandler med israelske Playtika Holding Corp. omkring et opkøb for mere end 800 millioner dollars, men disse forhandlinger endte uden resultat i marts.

Rovio er naturligvis bedst kendt for Angry Birds spillene, som var det første spil til at nå 1 milliard downloads. Sidste år nåede Rovio 5 milliarder downloads på tværs af alle deres produkter. Deres andre forsøg på at skabe en succes uden for Angry Birds serien, har dog endnu ikke båret frugt.

Selv om Angry Birds måske ikke er på sit højeste længere, skal man ikke undervurdere serien, som stadig tjener masser af penge på både spillene, merchandise og film. Opkøbet giver god mening for Sega, da de er en af de få større udgivere uden en decideret mobil division. Det vil de få med Rovio.

Angry Birds

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold