Dansk
Gamereactor
nyheder
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice får masser af nyt indhold via ny gratis opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er vant til at se store spil have kæmpe strategier på plads inden lanceringen, der skitserer hvad spillere kan forvente at al det ekstraindhold der udgives efterfølgende. Men sådan har det ikke været med Sekiro: Shadows Die Twice. I stedet kommer der snart, over halvandet år efter lanceringen, en ny opdatering ud af det blå, som dog tilføjer en masse afgørende nye features til spillet.

Via spillets officielle hjemmeside fremgår det, at opdateringen byder på tre nye store features, og de ankommer alle tre til Xbox One, PlayStation 4 og PC d. 29 oktober.

Først og fremmest bliver det nu muligt at udfordre tidligere besejrede bosser. Hvis du dog søger en endnu større udfordring tilføjer opdateringen også en Boss Rush Mode ved navn Gauntlet of Strength, hvor du skal op imod en række super svære fjender i "consecutive battles" med bare ét liv. Her kan du låse op for nye kostumer.

Desuden ankommer en feature fra Souls-serien, nemlig spillernes Ghost Data, men vi ved endnu ikke helt hvordan dette kommer til at fungere.

Sekiro: Shadows Die TwiceSekiro: Shadows Die Twice

Relaterede tekster

Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

En gammel, hengemt licens har fået langt mere end et nyt lag lak, og endnu et moderne Miyazaki-mesterværk er født.



Indlæser mere indhold