Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Seks hold er fortsat i kamp om dette års Mid-Season Invitational

Turneringen afsluttes i denne weekend.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne weekend markerer finalen i 2023 League of Legends Mid-Season Invitational, en begivenhed, der uden tvivl er den næststørste turnering i den konkurrencedygtige LoL-kalender. Turneringen, der afholdes i år i London, har været i gang i ugevis og slutter om mindre end syv dage, og da dette er tilfældet, er der nu kun seks hold tilbage i kampen om præmien på $ 50.000, der gives til vinderen.

Med hensyn til hvem disse hold er, er T1 og JD Gaming de to overlevende fra vinderens beslag, hvor disse to er indstillet til at konkurrere om den første af to pladser i den store finale. Taberen går videre til elimineringsgruppen, hvor de venter på vinderen af semifinalen i elimineringsbeslaget, som står mellem vinderen af Bilibili Gaming og G2 Esports og vinderen af Gen.G Esports og Cloud9.

Med disse hårdtslående kampe på vej, kan du fange handlingen på dette års MSI lige her.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold