Dansk
Gamereactor
lifestyle
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II får smykker i begrænset oplag

Smykkerne er bæredygtigt fremstillet og er lavet til at ligne Senuas egne smykker.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En kandidat til den største spiludgivelse i næste uge er Senua's Saga: Hellblade II, som lanceres denne tirsdag, hvor vi igen kommer på eventyr med Senua, der er tvunget til at udfordre sig selv endnu en gang på trods af store psykiske problemer.

Denne gang foregår eventyret på Island, og for at fejre lanceringen er Xbox og Ninja Theory gået sammen med juveleren Aurum om at tilbyde "en smykkekollektion i begrænset oplag, der er forankret i både spillets verden og dets virkelige inspiration i Island".

Samarbejdet inkluderer et hovedstykke "inspireret af det, Senua bærer i spillet", men også to bronzehalskæder. Med hensyn til de miljømæssige og etiske aspekter af produktionen får vi at vide:

"Papirkassen er lavet af morbærtræfibre, som opsamles fra bladene uden at fælde et eneste træ. Aurum indkøber altid kun genanvendte og raffinerede ædelmetaller og køber kun certificerede og konfliktfrie ædelsten og diamanter."

Dette er en annonce:

Hvis du vil have chancen for at få disse, skal du bare gå herover og følge de enkle instruktioner.

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede tekster

Senua's Saga: Hellblade IIScore

Senua's Saga: Hellblade II

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ninja Theory's opfølger fortæller en rå, barsk og overraskende følsom vikingesaga på den flottest tænkelige måde.Indlæser mere indhold