Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II havner i the uncanny valley med den seneste trailer

Ansigtsanimationerne virker ekstremt realistiske - og så alligevel ikke helt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senua's Saga: Hellblade II var et af de første bekræftede spil til Xbox Series S/X og samtidigt et af de første fremviste spil, der kørte i Unreal Engine 5. Spillets tekniske kvaliteter har derfor fyldt med i deres (ret sparsomme) markedsføring, og det er bestemt også tilfældet for den nyeste trailer, der blev fremvist i forbindelse med Epic Games' State of Unreal-præsentation ved Game Developers Conference.

Videoen handler om ansigtsanimationer og helt præcist om, hvordan skuespilleren Melina Juergens ansigtstræk og mimik forvandles til den digitale karakter Senua. Imponerende ser det ud, men de lidt overdrevne læbebevægelser gør alligevel, at traileren ender dybt i den såkaldte uncanny valley - der hvor menneskelige træk bliver så realistiske, at de paradoksalt nok virker mindre livagtige.

Vi har endnu fået noget lanceringsvindue for efterfølgeren til det fremragende Hellblade: Senua's Sacrifice, men rygterne går på, at en lancering ikke er alt for langt væk - måske allerede en gang i løbet af 2023?

HQ
Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold