Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Serious Sam VR

Serious Sam afsløret til VR, Early Access er i skue

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Devolver Digital og Croteam har afsløret Serious Sam VR: The Last Hope til E3 og har også lige vist en gameplay trailer nu de var igang.

Banedesigneren Nika Dvoravic sagde at spillet handler om at fjender konstant er på vej mod spilleren, der står stille.

Croteam produceren Ante Credelja tilføjede at det giver rigtig god mening at lave et VR-spil i Serious Sam-universet på grund af mængden af fjender og det kaos som serien er kendt for. Han kalder det endda et perfekt match.

Spillet vil virke til alle headset med motion controls, og Vredelja sagde også at de endda var igang med at tale med Sony om at lave spillet til PlayStation VR også.

Da de blev spurgt om hvorfor skridtet ind i VR-verdenen bringer noget nyt til serien, sagde Dvoravic at VR tager dig med ud i en anden dimension og at volden og blodet afspejler den meget overdrevne natur af Serious Sam på en meget mere indlevende måde.

En spilbar demo for Serious Sam VR er tilgængelig til E3 og spillet selv bliver udgivet i Early Acces denne sommer.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold