Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadow Complex

Shadow Complex 2?

Chair gemmer på hemmeligheder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da vi tidligere på året anmeldte Shadow Complex, var vi begejstrede for den lækre sammenblanding af inspirationerne fra Metroid og Castlevania, men ville alligevel ønske at spillet ikke havde holdt spilleren i hånden helt så meget. Det håber vi naturligvis på bliver rettet i en potentiel efterfølger, men om det er i udvikling vil udvikleren endnu ikke afsløre.

MTV's Multiplayer blog kunne i et interview med Donald Mustard, chef hos Chair Entertainment, fortælle at udvikleren så småt var gået i gang med et nyt projekt, men han ville hverken bekræfte platform eller om der var tale om overhovedet var tale om en efterfølger. I stedet sagde han blot følgende:

"We're definitely working on...things. I'm just not going to tell you what it is...we're still evaluating in the design phase."

Vi ville have troet at det ville være åbenlyst for udvikleren at gå i gang med en efterfølger til det roste Shadow Complex, men det er udvikleren altså ikke villig til at bekræfte endnu.

Shadow Complex
Shadow Complex
Shadow Complex
Shadow Complex
Shadow Complex
Shadow Complex

Relaterede tekster

Shadow ComplexScore

Shadow Complex

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Blichfeldt har som MetroidVania-veteran stillet sig klar som den sidste bastion mod en moderne borgerkrig...Indlæser mere indhold