Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Slug Attack Reloaded

Shadow drop: Metal Slug Attack Reloaded annonceret og udgivet

Et af de mest klassiske 2D actionspil er Metal Slug og det kan nu spilles som et tower defense.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Metal Slug Attack udkom for 8 år siden til iOS og Android og selv om serverne blev lukket ned sidste år, har SNK åbenbart ment at spillet fortjente en chance mere.

Metal Slug Attack Reloaded er en remaster af originalen fra de mobile platforme og det er blevet annonceret og udgivet på samme tid og er nu ude til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S og PC via Steam og kan købes for omkring 75 kr.

Det ser ud som om, at Metal Slug serien er på vej tilbage, da Metal Slug Tactics ser meget lovende ud (der er en demo på Steam) og nu Metal Slug Attack Reloaded - begge spil går i en mere taktisk retning end de sædvanlige hektiske 2D run-and-gun actionspil vi kender og elsker fra Metal Slug serien.

Spillet indeholder mere end 300 karakterer fordelt på fem klasser og masser af ekstra indhold, og hvis man er til tower defense (og Metal Slug), ligner det her spil et ganske interessant bud.

Metal Slug Attack Reloaded som sagt ude nu til PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S og PC via Steam.

HQ
Metal Slug Attack Reloaded
Metal Slug Attack ReloadedMetal Slug Attack Reloaded

Relaterede teksterIndlæser mere indhold