Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider får 4K/60fps-opdatering på PS5 og Xbox Series

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Shadow of the Tomb Raider ikke fik helt lige så flotte anmeldelser som forgængeren, Rise of the Tomb Raider, så er det i årene efter lanceringen blevet lidt af en fanfavorit. Derfor er det kun godt at spillet netop har fået en opdatering, der drastisk forbedrer den visuelle kvalitet på både Xbox Series og PlayStation 5.

Som Screenrant skriver er der her i weekenden blevet sluppet en ny opdatering til de nyeste platforme. Den gør det blandt andet muligt at spille i 4K/60fps på PlayStation 5 og Xbox Series X.

Spillet har før været tilgængeligt i 60fps via FPS Boost på Xbox, men nu kan det kombineres med en høj opløsning. Sjovt nok har Square Enix intet sagt om opdateringen, udover at de officielle patch notes er tilgængelige via begge platforme.

Har du spillet Shadow of the Tomb Raider?

Shadow of the Tomb Raider

Relaterede tekster

Shadow of the Tomb RaiderScore

Shadow of the Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Eidos Montreal giver os "slutningen på begyndelsen" for Lara Croft. Hvordan har karakteren klaret udviklerskiftet? Anders anmelder.Indlæser mere indhold