Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 får ny hæsblæsende og brutal trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Flying Wild Hog virker til at have fundet deres egen spektakulære niche med serien Shadow Warrior, der kombinerer over-the-top action fra spil som Duke Nukem og Serious Sam med den stiliserede vold fra spil som Hotline Miami.

Det tredje kapitel i serien er ikke langt væk, og til Devolver Digitals E3-præsentation fik vi endnu et kig på det intense gameplay. I traileren (som du kan se herunder) ser vi blandt andet hvordan at hovedpersonen Lo Wang, lynhurtigt kan komme tæt på sine fjender ved hjælp af en gribekrog, hvilket kan lede til nogle brutale nærkampsdrab.

Desværre fik vi ikke en konkret udgivelsesdato, men traileren bekræfter dog, at Shadow Warrior 3 kommer ud senere på året til PC, Xbox One og PS4.

Det originale Shadow Warrior blev udviklet af 3D Realms og udkom i 1997. I 2013 genoplivede Flying Wild Hog serien med et helt nyt spil af samme navn.

HQ
Shadow Warrior 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold