Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadows of the Damned

Shadows of The Damned

Få en lille fjer på

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shadows of The Damned byder på flere latterlige indfald og seksuelle referencer i de hidsige blodbade, end vi overhovedet orker at nævne her - på den gode måde.

Sebastian har netop færdiggjort anmeldelsen, og selvom han har mundkurv på lidt endnu, kan vi røbe at han var fint underholdt. I dag er der så landet endnu en trailer, denne gang med en fugleboss og en glødende rød mave. Det er sært, det er grotesk, det er Shadow of the Damned.

HQ

Relaterede tekster

Shadows of the DamnedScore

Shadows of the Damned

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Med et flyvende flammekranie som tro følgesvend har Sebastian taget turen til en underverden fyldt med monstre og udfordringer. Grindhouse, nøgne damer og fallossymboler? Yessir!

1
Shadows of the Damned

Shadows of the Damned

PREVIEW. Skrevet af Gillen McAllister - GR EU

Med en måned til udgivelsen fortæller vi, hvad du kan forvente af japans egen Grindhouse-fortælling om blod og indvolde, fra skaberne bag Resident Evil og No More Heroes.Indlæser mere indhold