Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shadows of the Damned

Shadows of the Damned-trailer

Fejr Halloween med Suda og Mikami

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og Grasshopper Manufacture har udsendt en Shadows of the Damned Halloween-trailer, der viser nogle af de mere forskruede dele af spillet, som er planlagt til at udkomme næste år. Spillet føres an af designerne Suda51 og Shinji Mikami, og sidstnævnte skabte overskrifter da hans selskab, Tango Gameworks, blev købt af Bethesda- og id Software-ejerne Zenimax Media. Men det vil ikke have indflydelse på spillet.

HQ

Relaterede tekster

Shadows of the DamnedScore

Shadows of the Damned

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Med et flyvende flammekranie som tro følgesvend har Sebastian taget turen til en underverden fyldt med monstre og udfordringer. Grindhouse, nøgne damer og fallossymboler? Yessir!

1
Shadows of the Damned

Shadows of the Damned

PREVIEW. Skrevet af Gillen McAllister - GR EU

Med en måned til udgivelsen fortæller vi, hvad du kan forvente af japans egen Grindhouse-fortælling om blod og indvolde, fra skaberne bag Resident Evil og No More Heroes.Indlæser mere indhold