Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons' BeBe vil også fungere som spillertræner i 2023-sæsonen

Han vil være en dobbeltrollespiller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-holdet har offentliggjort meddelelsen, der afslører, at Support-spilleren Yoon "BeBe" Hee-chang faktisk vil påtage sig en dobbeltrolle på holdet i 2023-sæsonen.

Hvad dette betyder er, at BeBe både vil fungere som spiller, men også som spillertræner i år, da han ser ud til at sikre sejre på kampdage og hjælpe med at forbedre truppen under træningssessioner med nyttige råd og information og så videre.

"I år påtager BeBe sig dobbeltrollerne som spiller og træner for Shanghai Dragons og kæmper sammen med holdet i 2023-sæsonen. BeBe er vores støtte på scenen, samt en coach og guide bag kulisserne. I den nye sæson påtager han sig flere roller, leder holdet, mens han også går i kamp og lancerer en udfordring mod et nyt kapitel sammen med Shanghai Dragons med beslutsomhed og udholdenhed.

<social>https://twitter.com/ShanghaiDragons/status/1638027959004192768/photo/3</social>

Med tilføjelsen af BeBe, har Dragons tre Support spillere på sin liste, så måske kan vi forvente yderligere signings som holdet ser ud til at udvide og forberede sig til 2023 sæsonen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold