Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons dropper fem spillere

Overwatch League-mestrene fra 2021 ser meget anderledes ud i 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shanghai Dragons har været et ganske formidabelt hold i Overwatch League i nogen tid nu, på trods af at holdet gik uden sejr i sin indledende sæson. Men 2023 vil sandsynligvis se en ændring i denne dynamik, da Dragons vil foretage en masse alvorlige ændringer som en del af den nuværende offseason.

Som annonceret i et tweet vender fem medlemmer af Dragons ikke tilbage i 2023, hvor disse personer er nogle af de mest indflydelsesrige og indflydelsesrige navne på holdet i løbet af de sidste par år. Konkret bliver det Kim "Fleta" Byung-sun, Koo "Fate" Pan-seung, Kang "Void" Jun-woo, Lee "WhoRU" Seung-jun og Yoon "BeBe" Hee-chang, der forlader.

Dette efterlader et par medlemmer på Dragons 'liste, en trio, der sandsynligvis vil være grundlaget for holdets genopbygning. Disse tre spillere er supportduoen Lee "LeeJaeGon" Jae-gon og Kim "IZaYaKI" Min-chul og DPS Lee "LIP" Jae-won.

Med hensyn til hvem Dragons vil underskrive til sin fornyede liste, vil vi uden tvivl høre mere i løbet af de kommende måneder.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold