Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons frigiver sine resterende spillere og medarbejdere

Kan dette være et tegn på ting, der kommer efter Blizzard og NetEases kinesiske aftale, der nærmer sig slutningen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League er i en smule flux lige nu, da på grund af Blizzard og NetEase langvarig aftale, der kommer til en ende, hvilket betyder, at de fleste af de californiske udvikleres titel ikke vil blive solgt og drevet i landet, er spørgsmålet om, hvad der vil ske med de kinesiske OWL hold, blevet stillet.

Hvis OWL ikke udsendes i landet på grund af, at Overwatch 2 ikke kan spilles der, bliver de kinesiske hold helt sikkert nødt til at flytte og potentielt endda rebrande, forudsat at en ny aftale ikke er hamret ud.

Og det ser ud til, at tingene kan gå, da Shanghai Dragons nu har frigivet hele sit resterende hold (både spillere og trænere), hvilket betyder, at Kim "IZaYaKI" Min-chul, Lee "LIP" Jae-won, assistenttræner Son "Kong" Jun-young og cheftræner Moon "Moon" Byung-chul alle er ude af holdet.

Det skal siges, at Lip allerede har et nyt hjem, da han er blevet overført til Atlanta Reign, hvilket betyder, at mindst en af denne engang mesterskabsvindende liste vil være tilbage til sæsonen 2023.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold