Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons' Overwatch League-hold i 2023 har kendte ansigter på mærkelige steder

Fleta som kampvogn? Diem på support? Alt er vendt på hovedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-holdet havde ikke det 2022, det håbede på. 2021-mestrene formåede ikke at være det bedste hold i East-divisionen, og selvom det var en stærk konkurrent, levede de ikke helt op til den kaliber af spil, som det tilbød i 2021. Så når vi går ind i 2023, var det helt klart, at der ville være nogle ændringer, men det, der nu er blevet annonceret, er mildest talt overraskende.

Fordi Dragons har afsløret, at dets 2023-hold vil se et par kendte ansigter vende tilbage, men de vil ikke spille i de roller, de er bedst kendt for. Hvad vi mener med dette, så tjek 2023 Dragons-holdet nedenfor.


  • Tank: Kim "Fleta" Byung-sun

  • Damage: Lee "Viper" Jung-woong

  • Damage: Jeong "Heesu" Hee-su

  • Support: Kang "Gangnamjin" Nam-jin

  • Support: Bae "diem" Min-seong

Jep, Fleta på Tank og den nu upensionerede Diem på Support, meget usædvanligt. Med kun fem medlemmer i øjeblikket er der alle chancer for, at vi ser flere rosterannonceringer for Dragons i løbet af de kommende uger.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold