Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shift 2: Unleashed

Shift 2 uden "1000 irrelevante biler"

Designer langer ud efter Gran Turismo 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA's chefdesigner på Shift 2: Unleashed, Andy Tudor, siger de går efter at slå Gran Turismo og Forza med deres kommende spil, men uden at inkludere "1000 irrelevante biler".

Ifølge Tudor går de helt klart efter sim-folket, men deres tilgang er anderledes end Gran Turismo 5 og Forza Motorsport 3.

Tudor siger: "De to spil er på piedestaler i øjeblikket. Når vi tænker over hvad vi gerne vil med det her spil, så handler det ikke bare om tal. Vi vil ikke tilføje 1000 irrelevante biler. I mine øjne er de to spil næsten som leksikoner. Du har tusind biler, tusind baner eller sådan noget, og spillet handler grundlæggende om at tjene nok penge til at anskaffe en ny bil, tjene nok penge til at anskaffe endnu en ny bil. Det er en grind. Det er næsten som at samle frimærker".

"Men det er jo ikke det sjove", fortsætter han. "Det sjove er at sidde bag rattet, mærke du er på kanten, gå lige til grænsen, og tage biler der er relevante og sjove at køre, og tune dem fra fabriksindstillingerne i den grad vi havde i Shift 1".

Tudor gav udtryk for noget lignende, da Gamereactor for nylig var forbi Slightly Mad Studios for at prøvekøre Shift 2. Her sagde spurgte han retorisk: "Hvem fanden gider køre en Polo 1,1 på Suzuka?"

Shift 2: Unleashed

Relaterede tekster

Shift 2: UnleashedScore

Shift 2: Unleashed

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

I månedsvis er vi blevet lovet mere realistiske, intense og voldsomme racerløb i Shift 2, men hvor godt er EA's nyeste egentlig. Læs hele anmeldelsen lige her.

2
Shift 2 og producer Marcus Nilsson

Shift 2 og producer Marcus Nilsson

ARTIKEL. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi fløj til Sverige for at prøve EA's nyeste fartmonster Shift 2: Unleashed. Læs her hvorfor producer Marcus Nilsson mener, det vil slå Forza og Gran Turismo...Indlæser mere indhold