Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Shift 2: Unleashed

Shift 2: Unleashed den 10. marts

Slightly Mad afslører datoen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA meddeler at udgivelsesdatoen for Slightly Mad Studios' kommende Shift 2: Unleashed bliver den 10. marts i Europa. Altså er der kun et par måneder endnu, og Nordamerika har ikke fået nogen dato endnu.

I Shift 2: Unleashed kan vi blandt andet deltage i FIA GT1 World Championship og GT3 European Championship. Nye funktioner som hjelmkamera og racing i nattetid er også på menuen. Spillet udkommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Shift 2: Unleashed

Relaterede tekster

Shift 2: UnleashedScore

Shift 2: Unleashed

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

I månedsvis er vi blevet lovet mere realistiske, intense og voldsomme racerløb i Shift 2, men hvor godt er EA's nyeste egentlig. Læs hele anmeldelsen lige her.

2
Shift 2 og producer Marcus Nilsson

Shift 2 og producer Marcus Nilsson

ARTIKEL. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi fløj til Sverige for at prøve EA's nyeste fartmonster Shift 2: Unleashed. Læs her hvorfor producer Marcus Nilsson mener, det vil slå Forza og Gran Turismo...Indlæser mere indhold