Dansk
Gamereactor
nyheder
Stellar Blade

Shift Up beder spillere om at "go easy" med Stellar Blade demoen

Nogle spillere høster experience til det fulde spil og har allerede smidt mere end 50 timer i demoen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stellar Blade demoen udkom i starten af april og er sammenlagt 60-90 minutter lang. Alligevel har nogle spillere allerede smidt mere end 50 timer i demoen - omtrent dobbelt så lang tid, som spilletiden skulle være i det fulde spil.

Ens fremskridt i demoen føres nemlig med over i det fulde spil hvis man vælger at købe det og derfor har nogle spillere åbenbart spillet demoen igennem 40-50 gange, for at høste experience, som de kan tage med over, når det fulde spil lander til PlayStation 5 den 26. april.

Det har fået udvikleren Shift Up til at bede spillere "go easy" med demoen, eller måske med andre ord, om lige at "slappe lidt af" og siger på mediet X:

We're so grateful for your love of our game. To enjoy the main game properly though, please go easy on the demo. 50+ hours of demo play... we're scared!

Ifølge Ampere Analysis, har Stellar Blade demoen på et tidspunkt haft 690.000 daglige spillere og sammenlignet med Final Fantasy VII Rebirths "sølle" 380.000 daglige spillere, så lover det godt for Shift Ups første store udgivelse.

Stellar Blade

Relaterede tekster

Stellar BladeScore

Stellar Blade

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up er et overraskende spændende bekendtskab af en type, vi ikke ser så ofte længere. Læs her hvordan spillet klarer sig.Indlæser mere indhold