Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles

Shivering Isles med fejl

Hvor længe kan du spille det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til at udvidelsen til et af sidste års allerbedste spil, nemlig The Elder Scrolls IV: Oblivion, har nogle gevaldige problemer, der ikke tillader at spillere kommer længere end 50 timer ind i udvidelsen før den ikke virker mere.

Den tekniske forklaring skulle være at en del NPC-personer bruger en række af spillets ID-numre, normalt reserveret til nye ting og dermed fylder den interne plads op meget, meget hurtigt. Alt sammen har noget med hastigheden hvorved spillet afvikles at gøre.

På Xbox 360 kører Shivering Isles med 30 billeder i sekundet og det skulle angiveligt give dig et sted mellem 80-150 timer før fejlen dukker op. Hos Pc-ejerne der givetvis kører spillet ved en højere hastighed dukker denne fejl op langt hurtigere. Ifølge flere kilder sker dette også i originalen, altså selve The Elder Scrolls IV: Oblivion, men dette kræver mere end 1000 timers intensivt spilleri, og det er der tilsyneladende ikke nogen der har gjort.

Det værste ved fejlen er at den opstår uanset om du begiver dig ind i det nye indhold eller ej. Så snart Shivering Isles er installeret, begynder fejlen at inficere dit spil. Bethesda er naturligvis blevet opmærksomme på problemet, og siger følgende om det:

"Vi er godt klar over problemet og arbejder på at finde en løsning. Vi sætter pris på jeres tålmodighed, specielt dem af jer der er direkte ramt af problemet og vi arbejder på at finde en løsning der retter problemet uden at skabe nye."

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles
The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles

Relaterede teksterIndlæser mere indhold