Dansk
Gamereactor
nyheder
Shogun (2024)

Shogun vender måske alligevel tilbage med anden sæson

Præcis hvordan det skal foregå er endnu ukendt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Shogun er baseret på en gigantisk roman af James Clavell fra 1975, og serien fortolker hele bogen tværs igennem sæsonen. Dermed er det klassificeret som en miniserie, og showrunnerne har tidligere kategorisk afvist at fortsætte, trods seriens succes, netop fordi der ikke er mere kildemateriale at tage fra.

Men det lader til at serien har været sådan en succes, at piben har fået en anden lyd. Lige meget hvad har producer og hovedrolleindehaver Hiroyuki Sanada underskrevet en aftale om at vende tilbage som Yoshii Toranaga, det kan Deadline bekræfte.

Dette har en række ret store konsekvenser, for det betyder at folkene bag nu skal til at opdigte ekstra materiale, og det betyder samtidig at serien skal klassificeres på ny i forhold til Emmy-nomineringen, for den er ikke længere en "Limited Series", men et "Drama Show". Dette har Downton Abbey og The White Lotus tidligere måtte igennem.

Det står desuden i stærk kontrast til udtalelser fra showrunner Justin Marks tidligere:

"We took the story to the end of the book and put a period at the end of that sentence. We love how the book ends; it was one of the reasons why we both knew we wanted to do it—and we ended in exactly that place."

Shogun (2024)

Relaterede teksterIndlæser mere indhold