Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Project Astrid

Shroud laver et AAA-overlevelsesspil i åben verden

Titlen udvikles af Splash Damage, og ser også Sacriel med i oprettelsesprocessen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Spiludvikleren Splash Damage har annonceret, at de går sammen med Mike "Shroud" Grzesiek og Chris "Sacriel" Ball om at lave et overlevelsesspil i en åben verden.

HQ

Kendt som Project Astrid i øjeblikket, får vi at vide, at spillet er det "dristige skridt fremad" for udvikleren, og at denne titel giver dem "mulighed for at opbygge en ny, original verden, som Brink og Dirty Bomb. Men nu har vi friheden til at gøre det i en meget mere ambitiøs skala." "Dette projekt betyder alt for mig. Chris og jeg har forfinet en vision for, hvad der er det næste i overlevelsesgenren, og med Splash Damage sætter vi os for at bygge den. Vi ønsker at bygge det bedste overlevelsesspil nogensinde, og med Sacriels hjerne og Splash Damage's-hold ved jeg, at vi kan gøre det," sagde Shroud.

Splash Damage har delt, at Project Astrid stadig er i præproduktion, og at vi kan forvente yderligere information og afsløringer i den nærmeste fremtid. Udvikleren har også bekræftet, at det stadig er hårdt arbejde på udvikling af Transformers: Reactivate også.

Project Astrid

Relaterede teksterIndlæser mere indhold