Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War 3

Sidste DLC til Gears of War 3

Forces of Nature lander til marts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har løftet sløret for den sidste planlagte DLC-pakke til deres action-blockbuster Gears of War 3. Den bærer navnet Forces of Nature, og byder på fem nye baner til spillet. Tre af disse er aldrig set før, mens de sidste to er gensyn med populære baner fra de tidligere spil, nemlig Raven Down fra det første Gears, og Jacinto fra Gears of War 2.

På de tre nye baner udnyttes vejr og naturkræfter til at skabe unikke forhold såsom oversvømmelser, storme, jordskælv og tåge. Pakken er den sidste, der er inkluderet med Gears of War 3 Season Pass, men kan også købes seperat for 800 Microsoft Point (cirka 70-80 kroner, afhængigt af hvor du køber dem).

Gears of War 3
Disse fire figurmodeller er med i Forces of Nature. Der er også syv nye våbenskins.

Relaterede tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sidste kapitel i historien om Marcus Fenix og hans krigstandhjul. Slutter Gears of War-serien af med det forventede brag? Få svaret her når vi anmelder Gears of War 3.

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Gears of War-serien er en af Microsofts mest ikoniske serier, så at se serien på PlayStation ville være lige så unaturligt, som at se Nathan Drake hænge ud med Master...Indlæser mere indhold