Dansk
Gamereactor
nyheder
Silent Hill

Silent Hill som biograffilm

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Oven på skuffelsen over adskillige skidte filmatiseringer af velkendte spilserier, har man som spilfan svært ved at blive begejstret når et nyt projekt dukker op. Heldigvis ser det ud til at Konami kan rette en smule op på dette sortsyn med deres filmatisering af Silent Hill.

Firmaet har nemlig ikke sparet på krudtet og har været en af indflydelserne bag at instruktøren på filmen bliver franske Christophe Gans, der bl.a. har gjort sig bemærket med Brotherhood of the Wolf og Crying Freeman og at hovedrollen indtages af Radha Mitchell der bl.a. for nylig kunne ses i Man on Fire og Finding Neverland.

Indspilningerne starter på mandag og løber til og med d. 22. juli i Toronto i år og filmen har et budget på 45-50 millioner amerikanske dollar. Den forventes på gaden engang i år 2006.

Udfra de første oplysninger som The Hollywood Reporter har snuset til sig, så handler filmen om Rose (spillet af Radha Mitchell) der tager til byen Silent Hill for at finde hendes datter. Der vides intet udover disse sparsomme oplysninger.

Relaterede tekster

1
Silent HillScore

Silent Hill

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Silent Hill er det fedeste gyserspil nogensinde, hvis du synes Resident Evil var skræmmende, så bare vent til du prøver Silent Hill... Det er bare død spændende...Indlæser mere indhold