Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

Singleplayer-DLC til Assassin's Creed IV lander om to uger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ganske som sin forgænger får Assassin's Creed IV: Black Flag en udvidelse med nyt kampagneindhold til solospillerne. Udvidelsen hedder Freedom Cry, og her spiller vi som hovedpersonen Edward Kenways højre hånd, kvartermesteren Adawale.

Freedom Cry byder ifølge Ubisoft på fire timers gameplay, og lander den 17. december (spottet af VideoGamer) på Xbox og PlayStation. PC- og Wii U-udgaver er der ikke nogen info om endnu, og det samme gælder pakkens pris.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...

7
Mere Assassin's Creed til oktober

Mere Assassin's Creed til oktober

NYHED. Skrevet af Lee West

Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag bliver nu samlet i en udgave kaldet Birth of a New World på PC, PS3 samt Xbox...Indlæser mere indhold