Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Six Invitational 2024 afholdes i Sao Paulo

Den førende turnering efterlader Canada til Brasilien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I mange år er den førende begivenhed i den konkurrencedygtige Rainbow Six: Siege-kalender, Six Invitational, blevet afholdt i Montreal, hjemsted for udvikleren bag selve spillet. Men dette ændrer sig for 2024, da Ubisoft nu har afsløret, at begivenheden vil blive afholdt i Sao Paulo, Brasilien.

Arrangementet afholdes på spillestedet Ginásio do Ibirapuera i byen og finder sted mellem 13. og 25. februar, omend kun med et live publikum til anden del af Playoffs, der starter den 23. februar.

Med hensyn til tidsplanen for begivenheden afholdes gruppespillet mellem 13. og 17. februar inden Playoffs - del 1 mellem 19.-21. februar. Playoffs - Del 2 vil blive sat til 23.-25. februar.

De deltagende hold er ikke alle blevet bekræftet endnu, men vi ved, at begivenheden vil se 20 hold kæmpe om en andel af en præmiepulje på $ 3 millioner.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold