Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II

Skabelsen af videospilsdøre er en stor udfordring fortæller udvikler af The Last of Us: Part II

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bosskampe, troværdig AI eller uforudsigelige inficerede svampemonstre er åbenbart ikke store udfordringer i forhold til ... døre. Selvom The Last of Us: Part II er et teknisk vidunder, så var en af de største problemer i produktionen at få spillets døre til at virke. Med-instruktør Kurt Margenau fortæller om spillets døre i et nyt tweet, og I kan læse alle holdets overvejelser og tanker der gik ind i skabelsen af døre i Margenau's gennemgang under hans eget tweet.

Det er åbenbart et kendt problem at døre er specielt svære at designe i videospilsverdenen. Døre kan både være lukkede, åbne, låste, eller bare blokere din vej, og du skal samtidig kunne interagere med ting på begge sider af døren. Selvom det ikke lyder spor besværligt, så er der flere spil som direkte undgår døre. Har I nogensinde set en interaktiv dør i Assassin's Creed serien?

Lad os håbe at Naughty Dog har fået styr på dør-mekanikken og de ikke længere skal bruge flere søvnløse timer på de forbandede ting.

The Last of Us: Part II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold