Dansk
Gamereactor
nyheder
Harry Potter TV

Skabere bag Succession og Game of Thrones skal lave Harry Potter tv-serien

Francesca Gardiner skal være showrunner, og Mark Mylod skal instruere adskillige episoder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For godt og vel et år siden bekræftede Warner Bros. Discovery at de arbejder på en stor tv-serie baseret på Harry Potter. Vi ved ikke med sikkerhed om serien kommer til at fortælle bøgernes centrale fortælling, men flere rygter har peget på at det netop er det der er planen. Desuden har HBO selv beskrevet projektet som a faithful adaptation of the beloved 'Harry Potter' book series by author and executive producer J.K. Rowling."

Lige meget hvad, så er der massive ressourcer bag produktionen, og vi ved nu også Warner har hivet ret ikonisk talent ind bag kameraet. Som Reuters skriver har de hyret Francesca Gardiner som showrunner og Mark Mylod ind som instruktør på størstedelen af de første episoder i serien.

Dem kender du måske som skaberne bag Succession, men de har også været en bærende del af Game of Thrones i starten. Mellem de to har de adskillige Emmy-priser.

Mylod skal desuden instruere afsnit af The Last of Us, og Gardiner har også bidraget til His Dark Materials, alt sammen på HBO.

Glæder du dig mere nu?

Harry Potter TV

Relaterede teksterIndlæser mere indhold