Dansk
Gamereactor
nyheder
Silent Hill

Skaberen af Silent Hill samarbejder med 'kendt japansk skaber' til studiets første titel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I slutningen af sidste år blev et nyt studiet skabt af Sony Japan's Keiichiro Toyama ved navn Bokeh Game Studio. Toyama var en af flere større profiler fra Sony Japan som forlod for at blive en del af Bokeh, og de er nu i gang med at lave deres første titel. Der er selvfølgelig et godt stykke vej til, at vi får noget at se, men vi ved, at spillet er multiplatform og har et gysertema, og I kan se deres udgivede konceptart her.

I et interview med AI Hub udtalte Toyama sig kort om spillet og fortalte, at det kommer til at foregå i en stor asiatisk by, og de arbejder sammen med en unavngivet 'kendt' japansk kunster. "One thing we can say is that, we are working hard right now to collaborate with a famous creator in Japan, and that's something we haven't been open about before."

Det er stadig ikke til at vide hvilken skaber der er tale om, og om personen er fra film, manga eller spil, og vi har stadig ingen idé om hvad spillets titel kommer til at være. Vi håber dog snart på at få mere information, men er godt klar over at spillet nok ikke ser dagens lys for 2023 i hvert fald.

Vi vil sørge for at holde jer opdateret om denne kommende debuttitel fra Bokeh Game Studios.

Silent Hill
Silent Hill

Relaterede tekster

1
Silent HillScore

Silent Hill

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Silent Hill er det fedeste gyserspil nogensinde, hvis du synes Resident Evil var skræmmende, så bare vent til du prøver Silent Hill... Det er bare død spændende...Indlæser mere indhold