Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Balan Wonderworld

Skaberen af Sonic og Balan Wonderworld arbejder ikke længere for Square Enix

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Balan Wonderworld er nok en af de mest skuffende lanceringer i nyere tid. Spillets trailere tydede ellers på, at Sonics skaber Yuji Naka havde skabt et farverigt, moderne platform eventyr, der kunne udfordrede selveste Mario. Men da spillet rent faktisk udkom, viste det sig at være et uinspireret, ensformigt mareridt, der blev haglet ned af kritikerne og blot formåede at sælge 2.100 eksemplarer i Japan i den første uge efter lanceringen.

Nu tyder det så på, at Yuji Naka ikke længere arbejder hos Square Enix, og spillet blev derfor et ærgerligt punktum for den dygtige spilskaber for den japanske gigant.

Twitter-brugeren og podcasteren Stealth har opdaget, at Yuji Naka skriver på sine sociale medieprofiler, at hans samarbejde med Square Enix ophørte i april - på samme tidspunkt som lanceringen af Balan Wonderworld. Det hænger nok sammen med, at det var en form for kontraktarbejde, men det tyder altså på, at de ikke samarbejder om et nyt projekt.

Nintendo Life skriver, at Yuji Nakas eget studie Pope fornyligt fejrede 15-års jubilæum, og at spilskaberen har tweetet, at han håber på at lave flere projekter i fremtiden. Det håber vi også bliver tilfældet, da han utvivlsomt har et flot resume, men det bliver i så fald næppe hos Square Enix.

Balan Wonderworld

Relaterede tekster

Balan WonderworldScore

Balan Wonderworld

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Fra skaberen af det populære Sonic the Hedgehog kommer Balan Wonderworld - årets værste spil indtil videre.Indlæser mere indhold