Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Skuespillere fremfører hele Macbeth i Fallout 76

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Takket være COVID-19 har mange teaterskuespillere ikke kunne performe, netop fordi salene har været tomme for gæster. Men hvordan sørger man så for at man holder sig i træning? Ja, men performer da digitalt!

Det er præcis hvad skuespillergruppen The Theatre Company har gjort, for de har øvet sig i lang tid, og er nu klar til at opføre Shakespeare-stykket Macbeth - inde i Fallout 76.

De har fremført den de sidste par uger, og du kan faktisk se hele stykket via videoen her. Faktisk har flere medlemmer genskabt hele Globe Theatre inde i spillet, Shakespeares originale scene, som blev revet ned i 1644.

Otte skuespillere fremfører stykket ovenover.

Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.Indlæser mere indhold