Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Aliens: Colonial Marines

Skuffelsesspecial: Aliens - Colonial Marines

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ugens søndagsspecial handler om de store skuffelser. Om spil der lovede os guld og grønne skove, og i stedet spiste os af med usselt krom og spraymalede efterårsblade. Spil vi havde store forventninger til, der på ingen måde blev indfriet. Hvor vi efterfølgende står tilbage, og undrer os over hvad fanden der gik galt. Vi lægger hårdt ud med Aliens: Colonial Marines.

Måske skulle vi have lugtet lunten, allerede da Sega annoncerede spillet, inden blækket på kontrakten var tørt. Vi burde måske også have vejret morgenluften, da vores mavefornemmelse sagde os, at pacingen i Gamescom-demoen af spillet virkede alt for opskruet. Men det var jo Aliens, for pokker, og Gearbox havde gjort det så fremragende med både Borderlands 1 og 2.

Og selvom pacingen måske haltede i den demo, vi så på Gamescom i 2012, så så resten af spillet altså fremragende ud. Det lod til at designerne og grafikerne havde ramt stilen fra filmen lige på sømmet. Omgivelserne lignede noget, der kunne være taget direkte ud fra den oprindelige scenografi. Og videoerne var fyldt med flotte detaljer og skøn lyssætning.

Virkeligheden var som bekendt en anden. En helt anden. Det spil, vi fik i hænderne, var kun en skygge af det, der hidtil var blevet vist frem. Og så var det også fyldt med glitches, bugs og dårlig AI. Øv.

Aliens: Colonial Marines

Relaterede tekster

Aliens: Colonial MarinesScore

Aliens: Colonial Marines

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gearbox Software og Segas forsøg ud i Aliens-serien ændrer desværre ikke ved fordommene om spil baseret på filmlicenser...

0
Aliens tilbage på Steam

Aliens tilbage på Steam

NYHED. Skrevet af Lee West

Netop som vi troede at halvdårlige licensbud på xenomorphs og mariner var fortid på Steam, efter at de blev fjernet fra tjenesten i sidste uge, er de tilbage igen. Det...

5
Aliens forsvundet fra Steam

Aliens forsvundet fra Steam

NYHED. Skrevet af Mike Holmes

I skrivende stund kan du glemme alt om at indkøbe Alien: Colonial Marines eller 2010-udgaven af Alien vs. Predator på Steam. Det skyldes ganske sikkert nogle ændringer i...Indlæser mere indhold