Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skull and Bones

Skull and Bones koster mere til konsol end til PC

En pirats liv har sin pris.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med introduktionen af den nuværende konsolgeneration, så flere spiludgivere deres snit til at hæve spilpriserne en anelse. Hvorvidt det handler om stigende produktionsomkostninger og inflation, eller snarere grådighed, skal vi ikke kunne sige med sikkerhed, men faktum er, at man i mange tilfælde lige betaler 50-100 kr. mere for et spil til PS5/Xbox Series X sammenlignet med de ældre konsoller og PC.

Samme prisforskel kommer også til at gælde ved Skull and Bones, som Ubisoft præsenterede i går efter flere års forsinkelser. Lige nu står den amerikanske pris til 60 dollars for PC-versionen, mens at man for et eksemplar til konsol må hive 70 dollars op af lommen.

Som sagt er prisforskellen langt fra uhørt. Men da Skull and Bones er et live service-spil, der næsten med garanti vil være fyldt med mikrotransaktioner, battle passes og lignende, virker prisen måske alligevel en smule for stejl?

I videoen herunder kan du selv forsøge at vurdere, om prisen virker rimelig.

HQ
Skull and Bones

Relaterede teksterIndlæser mere indhold