Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skyforge

Skyforge er udkommet på Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

MMORPG-spillet Skyforge er efter flere ugers Early Access blevet tilgængeligt for alle Xbox One-ejere. Spillet udkom på PC i 2015 og landede også på PlayStation 4 tidligere i år, og nu er turen kommet til Xbox One-ejerne.

Der er 15 forskellige klasser at begive sig ud i i spillet, og selvom spillet er free-to-play kræver det et aktivt guldabonnement. Skulle spillet fange er der desuden mulighed for at købe en Starter pakke, der byder på et eksklusivt ridedyr, 200.000 credits, 14 dages premium-abonnement, 6.000 argents samt 5.000 knowledge of enemies.

Du kan finde spillet på Xbox Store, og hvis du endnu ikke er blevet helt tændt kan vi anbefale dig at se Xbox-traileren herunder.

HQ
Skyforge

Relaterede tekster

1
Skyforge er udkommet på Xbox One

Skyforge er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

MMORPG-spillet Skyforge er efter flere ugers Early Access blevet tilgængeligt for alle Xbox One-ejere. Spillet udkom på PC i 2015 og landede også på PlayStation 4...Indlæser mere indhold