Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Spyro's Adventure

Skylanders sælger 30 millioner

Figurer går som varmt brød

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver gang Activision Blizzard har fremlagt kvartalsrapporter, har det som regel været Call of Duty-serien og World of Warcraft, der har stået for de svimlende tal. Men nu har Activision fået sig et nyt våben i form af Skylanders Spyro's Adventure.

Activision fortæller nemlig, at man har solgt hele 30 millioner Skylanders-figurer. Præcis hvor mange spil, der er solgt, vil man tilsyneladende ikke ud med, men Activision forventer, at serien som helhed vil runde en omsætning på $500 millioner (cirka 2,8 milliarder kroner) inden slutningen af 2012.

Skylanders Giants, efterfølgeren til Spyro's Adventure, udkommer senere i år.

Skylanders Spyro's Adventure

Relaterede tekster

5
Skylanders Spyro's AdventureScore

Skylanders Spyro's Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Spyro er klar til at kaste sig ud i et helt nyt eventyr, men denne gang er både mekanik og genre skiftet ud. Læs med her for at høre om det er noget du bør bruge tiden på...Indlæser mere indhold