Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers får udgivelsestrailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der går nu ikke så lang tid før køretøjer gør deres tilstedeværelse bemærket i Skylanders-universet, da Vicarious Visions' Skylanders Superchagers udkommer på stort set alle platforme under solen. Udover at have køretøjsbaserede missioner, vil der også være online multiplayer før første gange i serien. Du kan se spillets udgivelsestrailer lige herunder.

HQ
Skylanders Superchargers

Relaterede tekster

0
Skylanders SuperchargersScore

Skylanders Superchargers

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Da Katrine besøgte udviklerne bag Skylanders Superchargers i USA, blev hun lovet et episk eventyr. Nu har hun sat sig bag rettet for at finde ud af, om det fartspækkede spil holder, hvad det lover.

2
Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers

PREVIEW. Skrevet af Katrine Baumgardt

Katrine fandt sit indre barn frem og tilbragte en hel dag på Vicarious Visions' hjemmebane i USA for at høre om og afprøve dele af det kommende Skylanders Superchargers-spil - og for at lege lidt med bilerne!Indlæser mere indhold