Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: WWII

Sledgehammer Games har adskillige projekter i støbeskeen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var faktisk Sledgehammer Games' tur til at udgive et Call of Duty-spil her i 2020 eftersom de udgav Call of Duty: WWII tilbage i 2017, men en række rygter peger på, at de længe havde haft besværligheder med at få deres projekt ordentligt i gang, så derfor traf Activision angiveligt beslutningen om at rykke Treyarch ind som den ansvarlige udvikler i år.

Dette vil eftersigende blive bekræftet snart, men hvad betyder det så for Sledgehammer hvis det er sandt? Ja, det betyder i hvert fald ikke at de ikke skal udvikle spil selv mere. Som VentureBeat skriver har Sledgehammer faktisk intentioner om at udvide, og de har lige nu 200 medarbejdere på tværs af studier i Foster City, Californien og Melbourne, Australien, og de planlægger at hyre yderligere 100 medarbejdere i løbet af det næste år.

Dermed vil Sledgehammer overgå til at blive et "multi-project studio", som betyder at de snart vil have adskillige spil under udvikling på én gang. Så vidt vi ved er det ikke rigtig tid til det hos hverken Infinity Ward eller Treyarch, så spørgsmålet er om Sledgehammer er blevet rykket ud af den turnus, der ellers har sikret en årlig udgivelse det sidste årti.

Hvad tror du?

Call of Duty: WWII

Relaterede tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Støvlerne er plantet solidt på jorden endnu en gang, og vi har besøgt anden verdenskrig. Har Sledgehammer formået at bringe nyt liv til serien?



Indlæser mere indhold