Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Sløret løftes for Xbox One Gears of War: Ultimate Edition sampak

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har udsat dit køb af en Xbox One helt indtil nu, så kommer der snart et tilbud, du måske synes, er ret så spændende. Microsoft og The Coalition var til stede under Comic-Con i San Diego igår og under deres panelsnak offentliggjorde de nemlig den nye Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle.

Sampakken vil inkludere en Xbox One med 500GB, en Xbox One trådløs controller med det nye 3,5mm stik til headset, en digital udgave af spillet, early access til Gears of War 4 mulitplayer betaen i 2016. Det vil der udover også indeholde et specielt multiplayer skin til Cole og 14 dages trial til Xbox Live Gold.

Prisen vil ifølge Xbox Wire være $349 USD (omkring 2.300 kr.)

Nedenunder kan du se vores E3 interview omkring den remasterede Ultimate Edition samt lidt gameplay.

Gears of War
HQ
HQ

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold