Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Smite VM sat til januar 2024

Det afholdes på Esports Stadium Arlington.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hi-Rez Studios og Titan Forge har annonceret datoerne for Season X Smite World Championship. Den store begivenhed, der skal afholdes på Esports Stadium Arlington i Texas, vil se de bedste Smite hold fra hele verden deltage og kæmpe for retten til at løfte den undvigende og eftertragtede hammer.

Den store turnering, der finder sted mellem den 12. og 14. januar, vil også blive afholdt sammen med en række andre Smite-relaterede begivenheder, herunder paneler med udviklere, cosplaykonkurrencer og en keynote, der ser på, hvad det næste år med Smite vil bringe til bordet.

Hi-Rez har også annonceret, at billetter til turneringen vil blive sat til salg fra den 12. juli, og hvis du er interesseret i det fulde program for turneringen og yderligere aktiviteter, kan du finde det her.

Smite

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold